Billetinfo til dansk grand prix

Forventningsfulde speedwayfans havde set frem til nu, idet Vojens Speedway klub i første omgang havde annonceret, at der ville komme billetter til salg i slutningen af november, hvor der ville være mulighed for at købe en billet som julegave til SGP-løbet i Vojens d. 7. september.

Den 2. december blev det annonceret, at Ole Olsens søn, Jacob Olsen, overtager Vojens Speedway Center. Dog slipper Ole Olsen ikke helt sporten, idet den danske verdensmester fortsætter sit virke med at opbygge en-gangs-baner til VM-grandprixserien på de stadions, hvor der ikke er en permanent bane.

Men det betyder også, at billetsalget til SGP-løbet i Vojens d. 7. september er udsat. Således oplyser Vojens Speedway klub nu på deres Facebook side:

– Der er mange der har spurgt ind til salget af billetter til Grand Prix 7. september 2019 på Vojens Speedway Center. Jacob arbejder på højtryk omkring salg af billetter. Han forventer at billetter kommer til salg først i januar 2019. Der er mange ting der skal falde på plads. Håber folk har forståelse for dette. Det har simpelthen ikke kunne lade sig gøre på så kort tid.

speedway-grandprix.dk får jævnligt forespørgsler på billetter og kan i den forbindelse kun henvise til ovenstående. Vil man have direkte besked lige så snart Vojens har nyt at berette kan man tilmelde sig deres nyhedsbrev, lige som du også vil kunne se når billetter frigives på forsiden eller her

Ind til da må du printe dine egne billetter ud som til gode i julegave.