Her skal der køres grandprix-speedway i Danmark i 2018

Der er blevet gættet lystigt på, hvor det danske grandprix skulle køres i 2018 – og nu er afgørelsen så faldet.

Løbsdirektør Torben Olsen fortæller til JydskeVestkysten, at der netop er lavet en ny treårig aftale med Horsens.

– Vi har haft et super samarbejde med Horsens, så vi er vældig tilfredse med, at det nu er kendsgerning, at grandprix-serien også kommer på besøg i Horsens i 2018, 2019 og 2020.

– Tilskueropbakningen var været rigtig god. Der har været kørt i Horsens tre gange, og to af gangene har der været helt udsolgt, men der var lidt billetter i overskud i år, fortæller Torben Olsen.

Aftalen med Horsens er dog ikke længere nogen såkaldt eksklusivaftale. Det betyder, at der på sigt godt kan køres to gange løb i grandprix-serien om året i Danmark.

– Men det bliver kun Horsens i 2018. Hvis tiden ellers bliver moden til det, er det da meget muligt, at der er plads til to løb i Danmark om året. Det håber vi jo meget på, men det kræver bedre resultater. Det kommer vi ikke udenom, understreger Torben Olsen.

Grandprix-serien indledes i Warszawa i Polen den 12. maj. Ræset i Horsens er løb nummer tre i serien og køres lørdag den 30. juni, mens der igen er sæsonafslutning i Melbourne i Australien i slutningen af oktober.