Iversen klar til næste sæsons GP-serie

Både Michael Jepsen Jensen og Niels Kristian-Iversen kvalificerede sig til semifinalen i formidagsløbet dansk tid i Australien, uden dog at køre sig i finalen. Jepsen Jensen endte sidst i sin semifinale, mens Iversen med en tredjeplads lige akkurat sikrede sig det ene point der giver ham videre adgang til næste sæsons GP-serie.

Det lykkes til gengæld ikke Kenneth Bjerre at sikre sig videre adgang som toer i kvalifikationen. Det ville kræve at Fredrik Lindgren endte i top 8. Svenskeren endte samlet på 11. pladsen i et meget tæt felt på sølle tre point mellem den adgangsgivende 8. plads og nr. 11.

Hvor Michael Jepsen-Jensen kom stærkt til sidst som afløser for skadede Nicki Pedersen blev sæsonen en stor skuffelse for Peter Kildemand, der trods en drømmestart i sæsonens første grand-prix endte på en samlet 12. plads.

Ud over Niels Kristian-Iversen ventes den tredobbelte verdensmester Nicki Pedersen at få tilkendt et af de tre wildcards til næste sæson, hvormed danskerne i bedste fald kan stille med to til start i næste sæsons GP-serie.