Nicki Pedersen får lægernes dom mandag

Mandag får Nicki Pedersen svar på, om han kan fortsætte speedwaykarrieren efter grimt styrt. Der får han svar på den skanning, som han onsdag fik foretaget på Odense Universitetshospital.

På dagen for lægernes dom er det to måneder siden, at han kom slemt til skade med sin nakke efter et styrt i en dansk ligamatch i Holsted.

– Jeg får først svar mandag. Lægerne skal sammenligne gamle og nye skanningsbilleder, skriver Nicki Pedersen i en sms til Ritzau.

Ventetiden behager ham ikke, siger han til SportFyn efter onsdagens skanning.

– Jeg kan ikke andet end at vente. Det hele er ude af mine hænder. Jeg hader den her situation, hvor jeg ikke har hænderne på styret. Hvor jeg ikke er i kontrol, siger den 40-årige speedwaykører.

I værste fald anbefaler lægerne et karrierestop, men selv tror han på, at han står foran et comeback på speedwaycyklen.

– Jeg går helt klart efter atter at komme i sadlen – og også at få mig vist godt frem i denne sæson. Både i grandprixserien og i ligaerne. For eksempel i Polen er de vilde efter at få mig tilbage, siger Nicki Pedersen til SportFyn.

Nicki Pedersen har indtil videre misset tre VM-grandprixer som følge af sin skade, og han er heller ikke med lørdag, når VM-feltet rammer Cardiff.