Niels-Kristian Iversen slipper for operation

For godt to uger siden var Niels-Kristian Iversen impliceret i et alvorligt styrt i en match i den polske liga. Den 35-årige danske landsholdskaptajn brækkede skulderen, slog hovedet og trykkede flere ribben. Dermed troede alle, at Iversens sæson var slut.

Det er den så måske ikke alligevel. Niels-Kristian Iversen får i øjeblikket intens behandling på en klinik i Barcelona, hvor speedwaykørere som Emil Sayfutdinov og Jason Doyle tidligere er blevet hjulpet på højkant igen.

– De siger, at jeg undgår en operation, og det er super godt. Normalt vil det tage to-tre måneder at komme tilbage, men jeg satser på, at det går noget hurtigere for mig, da jeg er i god fysisk form.

– Min skade betyder, at jeg må melde fra til en masse vigtige løb rundt omkring i ligaerne. Det er surt show, da det hele snart skal afgøres, og jeg går selvfølgelig også glip af rimelig mange penge.

– Jeg misser helt sikkert weekendens grandprix i Teterow i Tyskland, og jeg når nok heller ikke at blive klar til Stockholm om godt to uger, men jeg satser så på måske at være tilbage i begyndelsen af oktober, når der er grandprix i Torun i Polen.

– Det vil betyde meget. Jeg får jo brug for et wildcard til grandprixet i næste sæson, men selvom min sæson langt fra har været den bedste, føler jeg, at jeg har en rigtig god mulighed i den forbindelse, siger Niels-Kristian Iversen til jv.dk.