Tre danske kørere til GP Challenge i Tyskland

GP Challenge køres lørdag aften i tyske Landshut. Drømmescenariet er at to danske kørere ender i top tre og dermed booker billet til grandprix-serien 2019. Feltet består af i alt 16 kørere:

Vaclav Milik, Antonio Lindbäck, Robert Lambert, Niels Kristian Iversen, Martin Smolinski, David Bellego, Kenneth Bjerre, Craig Cook, Krzysztof Kasprzak, Hans Andersen, Piotr Pawlicki, Max Fricke, Kevin Wölbert, Janusz Kolodziej, Matej Zagar, Jack Holder.

Det er alle gode kørere, der dyster om at tage skridtet op blandt de bedste.

– Ja, det er bare sådan, det er. Og derfor er det nok også det allerhårdeste og mest intense løb i hele sæsonen. Det er virkelig vind eller forsvind, udtaler landstræner Hans Nielsen til Jydske Vestkysten.

Han Nielsen er selv på plads i det sydtyske lørdag aften og krydser fingre for en dansk trio bestående af Niels-Kristian Iversen, Kenneth Bjerre og Hans Andersen.

– Vi kan jo i hvert fald sige, at det er tre meget rutinerede kørere, som alle har prøvet noget tilsvarende flere gange tidligere – og derfor føler jeg mig også overbevist om, at de alle tre kan gå ud at gøre det. Om det så også lykkes, er en anden sag, for der skal jo også lidt held til sådan en aften.

Løbet begynder lørdag kl. 20.00. Det spændende ræs vises desværre ikke på tv.